x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Site-ul "noului" preşedinte american, Mitt Romney, activat din greşeală!

Site-ul "noului" preşedinte american, Mitt Romney, activat din greşeală!

08 Noi 2012   •   23:34
Site-ul "noului" preşedinte american, Mitt Romney, activat din greşeală!

Candidatul înfrânt în alegerile din SUA Mitt Romney şi-a pregătit un site care îl consacră drept noul preşedinte şi care putea să fie accesat după 24 de ore de la anunţarea rezultatelor oficiale, relateaza AFP.

Pe capturi de ecran publicate de către blogul The Political Wire, se poate vedea prima pagină a "preşedintelui ales", cu o fotografie a lui Mitt Romney pe fundalul unor steaguri americane.

"Sunt entuziasmat de perspectivele naţiunii noastre. Prioritatea mea este de a le oferi locuri de muncă americanilor", explică republicanul într-un mesaj postat pe prima pagină a site-ului.

În aceste postări apare, de asemenea, data investirii "noului" preşedinte, 21 ianuarie, la Washington, dar şi un link către serviciul său de presă. De asemenea, candidaţii care voiau să lucreze pentru noua administraţie îşi puteau chiar depune CV-ul.

Marţi seară, candidatul republican la preşedintie a anunţat că a redactat un "discurs al victoriei" de 1.118 cuvinte, dar că nu a pregtit, în schimb, un discurs în caz de înfrângere. Contactată de AFP, echipa de campanie a lui Mitt Romney nu a oferit explicaţii pentru gafa de proporţii.

×
Subiecte în articol: Mitt Romney site gafa