x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini virale: Șoarecele ordonat, maestrul curățeniei nocturne. Cum a aflat un bărbat cine îi face noaptea curățenie în garaj?

Imagini virale: Șoarecele ordonat, maestrul curățeniei nocturne. Cum a aflat un bărbat cine îi face noaptea curățenie în garaj?

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2024   •   23:55
Imagini virale: Șoarecele ordonat, maestrul curățeniei nocturne. Cum a aflat un bărbat cine îi face noaptea curățenie în garaj?

Un bărbat din Țara Galilor a descoperit că un șoarece ordonat îi curăță în mod misterios garajul. Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a declarat că a observat că lucrurile din garaj erau adesea aranjate în mod diferit dimineața, față de cum le lăsa seara.

După ce a descoperit în mod regulat că lucrurile din noaptea precedentă fuseseră aranjate în mod misterios, el a instalat o cameră de vedere în garaj. Aceasta a surprins un șoarece care culegea cuie, dopuri de plută, piulițe și șuruburi, notează BBC.

De atunci, el l-a poreclit pe rozător "șoarecele galez ordonat".

"La început am observat că o parte din mâncarea pe care o puneam pentru păsări ajungea în niște pantofi vechi pe care îi depozitam în magazie", a spus el. "De 99 de ori din 100, șoarecele va face ordine pe parcursul nopții.

"Este cu adevărat incredibil cum a pus lucrurile în cutie, este posibil să îi placă".

Domnul Holbrook crede că șoarecele folosește obiectele pentru a ascunde nucile, iar până acum aranjamentul a funcționat în favoarea sa.

Niciun obiect nu pare să deranjeze șoarecele, acesta fiind surprins chiar și cărând cabluri.

Nu este prima dată când dă peste o rozătoare organizată.

Când locuia în Bristol, în 2019, în magazia unui prieten de-al său un alt șoarece păstra ordinea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: soarece garaj