x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O mireasă a suferit șocul vieții înainte de nuntă. Situația în care a fost surprins mirele a fost foarte bizară. „De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?"

O mireasă a suferit șocul vieții înainte de nuntă. Situația în care a fost surprins mirele a fost foarte bizară. „De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?"

de Redacția Jurnalul    |    24 Feb 2023   •   17:53
O mireasă a suferit șocul vieții înainte de nuntă. Situația în care a fost surprins mirele a fost foarte bizară. „De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?"
Sursa foto: Hepta

O mireasă a suferit șocul vieții cu puțin timp înainte de nuntă. Femeia și-a surprins mirele în timp ce era alăptat de mama lui.

Georgie Mitchell, care este de profesie makeup artist și care organizează nunți în Marea Britanie, a povestit această întâmplare în podcastul "Unfiltered Bride".

În cel mai recent episod al podcastului său, aceasta a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la o fostă colegă, care a fost martora acestei întâmplări stranii. 

Georgie a povestit că prietena sa tocmai finalizeze machiajul și coafura unei mirese, iar aceasta i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. Doar că acolo a avut parte de un adevărat șoc. Aceasta și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de către mama sa.

Beth, colega de podcast, a spus: "Poftim?! De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?", iar Georgie i-a spus: "Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva", potrivit DailyStar.

Apoi, Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte. Explicația lui Georgie a fost simplă: pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

La final, Georgie a dezvăluit că mireasa respectivă a continuat nunta. Podcastul a adunat sute de mii de vizualizări, iar fanii s-au întrecut în comentarii. Unul dintre acestea a fost: „A fost dus 'băiatul mamei' la un nivel cu totul nou”. 

Un al doilea a comentat: „Omg, nu știam la ce să mă aștept, dar asta nici nu mi-a trecut prin cap!!”

×