x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia liderului UKIP dă din casă: Nigel Farage bea şi fumează prea mult, dar nu este rasist

Soţia liderului UKIP dă din casă: Nigel Farage bea şi fumează prea mult, dar nu este rasist

27 Mai 2014   •   11:58
Soţia liderului UKIP dă din casă: Nigel Farage bea şi fumează prea mult, dar nu este rasist

Nigel Farage "bea şi fumează prea mult", susţine soţia sa, Kirsten, într-un interviu acordat The Daily Telegraph, în care povesteşte despre stilul de viaţă agitat al politicianului, dar şi despre cum a fost afectat liderul UKIP de acuzaţiile de rasism.

În primul interviu acordat vreodată unui ziar, Kirsten Farage s-a declarat îngrijorată că stilul de viaţă "agitat" al soţului ei - care sare peste mese şi trăieşte intens - îşi va pune amprenta asupra politicianului.

Pe de altă parte, ea şi-a apărat rolul de secretară a lui Farage - plătită din banii contribuabililor, cu 27.000 de lire sterline anual, din alocaţiile de parlamentar ale acestuia - povestind că a lucrat de multe ori până târziu şi că soţul ei nu se descurcă deloc cu calculatorul.

"Are un telefon antic, poate trimite şi primi mesaje text şi asta e tot. Chiar nu ştie să folosească un calculator şi a pierdut deja trenul...nu cred că o va mai face vreodată", a povestit doamna Farage.

Kirsten, de origine germană, a dezvăluit totodată că nu crede acuzaţiile lansate de o fostă deputată UKIP din Parlamentul European, Nikki Sinclaire, care a susţinut că Farage a avut o aventură cu un fost ofiţer de presă, Annabelle Fuller.

Doamna Farage a mărturisit, de asemenea, că faima soţului a făcut ca familia să nu mai poată petrece vacanţele în Marea Britanie fără a fi deranjată de public.

Pe de altă parte, în contrast cu imaginea sa publică de politician extrovertit, cu o halbă în mână - Farage este un om de familie liniştit căruia îi place să se relaxeze, să taie iarba şi să ducă gunoiul, povesteşte soţia sa.

În ceea priveşte acuzaţiile de rasism, Kirsten Farage explică că, dacă soţul său ar fi fost rasist, atunci ea nu ar mai fi fost cu el. "Îl doare să fie atacat personal, însă acest lucru nu mă face să mă simt inconfortabil pentru că ştiu că nu este un rasist", a explicat soţia politicianului.

De asemenea, doamna Farage a calificat drept "ridicole" acuzaţiile că soţul său se simte inconfortabil atunci când aude oamenii vorbind într-o limbă străină în tren, deşi copiii lor au fost învăţaţi să vorbească germana. "Nu văd de ce nu ţi-ai educa copii bilingv. Este o şansă în viaţă", a explicat Kirsten Farage.

×