x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Specialiştii, ULUIŢI! O fetiţă de 3 ani a devenit cea mai tânără persoană primită vreodată în MENSA, egalând IQ-ul lui Einstein (VIDEO)

Specialiştii, ULUIŢI! O fetiţă de 3 ani a devenit cea mai tânără persoană primită vreodată în MENSA, egalând IQ-ul lui Einstein (VIDEO)

17 Feb 2014   •   09:53
Specialiştii, ULUIŢI! O fetiţă de 3 ani a devenit cea mai tânără persoană primită vreodată în MENSA, egalând IQ-ul lui Einstein (VIDEO)

O fetiţă în vârsta de 3 ani, Alexis Martin, a devenit cea mai tânără persoană primită vreodată în Mensa, un club internaţional care accepta doar membri care se situează între cei mai inteligenţi 2% oameni de pe planetă, scrie Daily Mail.

Scroll pentru video

Mai mult, fetiţa a făcut atât de bine şi de rapid testele de inteligenţă, încât specialiştii nici măcar nu au reuşit să-i calculeze IQ-ul cu exactitate.

Potrivit calculelor, Alexis are un IQ de peste 160, în condiţiile în care un individ mediu are un IQ de doar 100. Însă, cand Alexis a atins borna 160, a egalat IQ-ul unor genii precum Albert Einstein, Bill Gates sau Stephen Hawking.

În prezent, micuţa citeşte cărţi de la nivelul clasei a cincea şi a învăţat singură limba spaniolă cu ajutorul unui iPad.

Părinţii fetiţei sunt fericiţi de aptitudinile speciale ale fiicei lor, însă sunt îngrijoraţi că aceasta va avea probleme de integrare.

×