x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Starea de sănătate a germanului Michael Schumacher indică "mici semne încurajatoare"

Starea de sănătate a germanului Michael Schumacher indică "mici semne încurajatoare"

12 Mar 2014   •   11:36
Starea de sănătate a germanului Michael Schumacher indică "mici semne încurajatoare"

Starea de sănătate a germanului Michael Schumacher indică "mici semne încurajatoare", însă este nevoie de răbdare pentru ca acesta să se recupereze, anunţă familia fostului pilot de formula 1 prin intermediul unui comunicat citat de AFP.

"Suntem şi rămânem încrezători că Michael va ieşi din comă şi se va trezi. Uneori apar mici semnne încurajatoare. Dar în acelaşi timp ştim că trebuie să fim răbdători. A fost clar de la început că această luptă va fi lungă şi dificilă şi o ducem împreună cu echipa medicală, în care avem încredere. Durata nu are nicio importanţă pentru noi. Facem eforturi să-i transmitem lui Michael toată energia pe care o avem. Credem cu tărie că aceasta îl va ajuta pe Michael şi că el va câştiga această luptă", se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm.

Aceasta a insistat că lupta pe care o duce Schumacher este un lucru "intim" și că familia își dorește în continuare ca viaţa privată să îi fie protejată.

×