x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA: Cinci oameni, printre care o mamă şi bebeluşul ei, ucişi de furtuna Florence

SUA: Cinci oameni, printre care o mamă şi bebeluşul ei, ucişi de furtuna Florence

15 Sep 2018   •   12:00
SUA: Cinci oameni, printre care o mamă şi bebeluşul ei, ucişi de furtuna Florence

Cel puţin cinci oameni, între care o mamă şi bebeluşul ei, au murit în Carolina de nord din cauza furtunii Florence, au anunţat oficial citaţi sâmbătă de CNN. 

Florence, care a atins vineri ţărmurile statului Carolina de nord din sud-estul SUA, a fost retrogradată vineri după amiaza de la uragan de categoria 1 la furtună tropicală şi se îndrepta încet către Carolina de sud. 

O mamă şi bebeluşul şi-au pierdut viaţa vineri după amiaza în localitatea Wilmington după ce peste casa lor a căzut un copac, a indicat poliţia locală. Tatăl a fost şi el rănit, fiind transportat la spital. 

În oraşul Hampstead, o ambulanţă a încercat să ajungă vineri dimineaţa la o femeie care suferise un stop cardiac, dar a ajuns prea târziu din cauză că drumul era blocat de copacii căzuţi. 

A patra persoană ucisă până acum de Florence este un bărbat din districtul Lenoir care lucra un generator. În acelaşi district, un alt bărbat a murit vineri dimineaţa după ce a ieşit din casă pentru a vedea ce fac câinii, iar familia sa crede că tot vântul adus de furtună s-a aflat la originea decesului, au menţionat responsabili ai serviciilor de salvare.AGERPRES

×
Subiecte în articol: oameni ucisi de furtuna florence