x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA - Un român a fost arestat pentru alarmă falsă cu bombă

SUA - Un român a fost arestat pentru alarmă falsă cu bombă

06 Mai 2008   •   00:00

Un român în vîrstă de 45 de ani a fost evacuat dintr-un avion care decola spre oraşul Nassau şi reţinut de poliţiştii din Broward, Fort Lauderdale, pentru că a ameninţat că are o bombă asupra lui, cu puţin timp înainte de decolare.



Un român în vîrstă de 45 de ani a fost evacuat dintr-un avion care decola spre oraşul Nassau şi reţinut de poliţiştii din Broward, Fort Lauderdale, pentru că a ameninţat că are o bombă asupra lui, cu puţin timp înainte de decolare, potrivit South Florida Sun Sentinel.
Sorin Ifrim se află la închisoarea din Broward, sub acuzaţia de alarmă falsă cu bombă. Cauţiunea i-a fost stabilită la 7.500 de dolari.
Românul, stabilit în Brooklyn, New York, a fost ridicat de autorităţi de la bordul cursei Spirit 461, după ce echipajul a anunţat incidentul.
Poliţiştii nu au găsit nicio bombă, motiv pentru care pasagerii şi-au reluat locurile şi avionul a decolat.
Incidentul s-a petrecut după ce Ifrim a spus că doreşte să părăsească avionul, în momentul în care principala uşă de acces se închisese, potrivit unui purtător de cuvînt al Spirit, Misty Pinson.
"I s-a spus că nu este posibil. Atunci a făcut referire la bombă. Noi luăm astfel de referiri foarte în serios", a spus Pinson.
Administraţia Securităţii Transporturilor investighează cazul.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: diaspora