x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SURPRIZĂ DE PROPORŢII! I-a scris tatălui mort o scrisoare şi a "trimis-o in Rai". Ce s-a întâmplat zece zile mai târziu e ULUITOR (VIDEO)

SURPRIZĂ DE PROPORŢII! I-a scris tatălui mort o scrisoare şi a "trimis-o in Rai". Ce s-a întâmplat zece zile mai târziu e ULUITOR (VIDEO)

16 Ian 2015   •   11:25
SURPRIZĂ DE PROPORŢII! I-a scris tatălui mort o scrisoare şi a "trimis-o in Rai". Ce s-a întâmplat zece zile mai târziu e ULUITOR (VIDEO)

In fiecare an, incepand din 2010, an in care tatal ei a murit din cauza unui anevrism cerebral, Ashlynn Marracino i-a scris parintelui ei o scrisoare. Fata nu a primit niciodata raspuns. Până acum...

Adolescenta indurerata, in varsta de 16 ani, a scris si anul acesta o scrisoare care spera sa ajunga la tatal ei, in Rai, printr-un balon. Daca pana acum nu a primit niciun raspuns, de data aceasta fata a avut parte de o surpriza extraordinara, scrie The Mirror.

Balonul trimis de Ashlynn, din casa sa din Los Angeles, California, a calatorit aproape 650 de kilometri si a ajuns la Auburn. Aici, scrisoarea fetei a fost gasita de proprietara unui restaurant.

"Joc softball de 11 ani deja. Iti vine sa crezi? Imi place sa cred ca m-ai ajutat. Nu-mi place ca nu ai fost parte niciodata din viata mea. Nu este corect. Arata-mi un semn, te rog. Orice sa stiu ca esti acolo, undeva. Imi este foarte dor de tine si vreau sa te intorci", i-a scris adolescenta tatalui sau.

Emotionata, Lisa Swisley s-a a decis sa-i trimita fetei un raspuns: "Ai pierdut atat de multe si imi este foarte dor de tine. Si te iubesc si imi este un dor nebun de tine".

×