x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SURPRIZĂ DE PROPORŢII la "Vocea Italiei"! O călugăriţă a ULUIT membrii juriului şi a ridicat publicul în picioare (VIDEO)

SURPRIZĂ DE PROPORŢII la "Vocea Italiei"! O călugăriţă a ULUIT membrii juriului şi a ridicat publicul în picioare (VIDEO)

23 Mar 2014   •   11:15
SURPRIZĂ DE PROPORŢII la "Vocea Italiei"! O călugăriţă a ULUIT membrii juriului şi a ridicat publicul în picioare (VIDEO)

Lumea concursurilor de talente televizate are o nouă vedetă! Se numeşte Cristina Scuccia şi este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte, scrie USA Today.

Scroll pentru video

Sora Cristina, în vârstă de 25 de ani, a lăsat pur şi simplu fără cuvinte juriul emisiunii "Vocea Italiei", tânăra interpretând uimitor piesa "No One", din repertoriul Aliciei Keys.

Chiar de la primele acorduri, publicul s-a ridicat în picioare, membrii juriului întorcându-se rând pe rând şi rămânând de-a dreptul uluiţi să cum o femeie înveşmântată în călugăriţă dansează pe scenă. "Sunt o călugăriţi adevărată", le-a spus Cristina juraţilor, la sfârşitul piesei.

"Am venit aici pentru că am un dar pe care vreau să îl împărtăşesc. Sunt aici pentru a propovădui Evanghelia", a mai spus Cristina Scuccia.

Deși prestaţia călugăriţei a fost impresionantă, un episod la fel de surprinzător a fost cel din culise, unde părinţii şi patru călugăriţe prietene au dansat şi au susţinut-o pe Cristina.

Priviţi mai jos momentul

×