x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sute de mii de apartamente au rămas fără energie electrică, în urma atacului aerian asupra Kievului

Sute de mii de apartamente au rămas fără energie electrică, în urma atacului aerian asupra Kievului

31 Oct 2022   •   11:15
Sute de mii de apartamente au rămas fără energie electrică, în urma atacului aerian asupra Kievului
Sursa foto: Hepta

Rachetele lansate luni asupra orașului Kiev au lovit o instalație care alimentează cu energie electrică 350.000 de apartamente, a anunțat primarul Vitali Klitschko.

Atacul de luni asupra capitalei ucrainene Kiev a avariat o instalație care alimentează 350.000 de apartamente din capitală, a anunțat primarul Vitali Klitschko pe Telegram.

„Lucrătorii din domeniul energiei lucrează la restabilirea alimentării cu energie electrică, după ce o instalație care alimentează 350.000 de apartamente a fost avariată", a spus el.

Serviciile de urgență și specialiștii de la companiile private și de stat „fac tot posibilul pentru a stabiliza situația cât mai curând posibil", a adăugat Klitschko.

Explozii au fost auzite la Kiev luni dimineața la prima oră, potrivit echipelor CNN aflate la fața locului. Unele părți ale orașului nu au electricitate și apă din cauza atacurile rusești din weekend, iar oficialii estimează că este nevoie de câteva săptămâni pentru a fi reparate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: kiev