x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „The New York Post”, piratat: articole și tweet-uri care îndeamnă la asasinarea lui Biden

„The New York Post”, piratat: articole și tweet-uri care îndeamnă la asasinarea lui Biden

28 Oct 2022   •   10:20
„The New York Post”, piratat: articole și tweet-uri care îndeamnă la asasinarea lui Biden

Tabloidul „The New York Post” a anunțat că a fost „piratat” de unul dintre angajaţii săi, după publicarea unor articole şi a unor tweet-uri care îndemnau la asasinarea unor personalităţi politice, între care și șeful Casei Albe, Joe Biden, informează AFP.

„Ancheta «The New York Post» arată că acţiunile neautorizate au fost comise de un angajat, iar noi luăm măsurile adecvate.”, a transmis cotidianul de orientare conservatoare. „Angajatul respectiv a fost concediat!”, a precizat tabloidul în comunicatul său, menționînd că „a retras imediat în cursul dimineţii conţinutul infam şi condamnabil de pe site-ul nostru web şi din conturile noastre de pe reţelele sociale.”

Tweet-uri care îndemnau la asasinarea lui Biden şi a democratei Alexandria Ocasio-Cortez, fuseseră publicate în cursul dimineţii de joi, adoptând formatul obişnuit al tweet-urilor acestei filiale a News Corp, imperiul mediatic al miliardarului de origine australiană Rupert Murdoch.

Un tweet care utiliza injurii rasiste împotriva primarului afro-american al New York-ului, Eric Adams, includea un link spre un articol de pe site cu acelaşi titlu ca tweet-ul.

×
Subiecte în articol: the new york times piratat