x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe The Rock nu este mulțumit de statuia lui din ceară de la Muzeul Grevin din Paris

The Rock nu este mulțumit de statuia lui din ceară de la Muzeul Grevin din Paris

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2023   •   21:00
The Rock nu este mulțumit de statuia lui din ceară de la Muzeul Grevin din Paris
Sursa foto: Hepta

O statuie din ceară care îl înfăţişează pe starul de la Hollywood Dwayne Johnson a fost modificată după ce actorul a făcut comentarii legate de nevoia de a-i îmbunătăţi ''culoarea pielii'', informează DPA.

Muzeul Grevin din Paris a declarat pentru agenţia PA News că Johnson ''avea dreptate'' în comentariile pe care le-a făcut pe Instagram, statuia de ceară a fost ''retuşată pe perioada nopţii'', iar acum este o reprezentare mai bună a starului american.

''Am remediat nuanţa tenului'', a precizat pentru PA un purtător de cuvânt al muzeului.

Johnson a publicat pe Instagram o fotografie cu statuia şi a scris: ''Ca să ştiţi, o să-mi pun echipa să ia legătura cu Muzeul Grevin din Paris, Franţa, astfel încât să putem realiza 'un update' al statuii mele de ceară cu câteva detalii şi îmbunătăţiri importante - începând cu culoarea pielii''.

Statuia lui Dwayne Johnson e una dintre cele 250 de statui de personalităţi printre care cele ale unor vedete din lumea filmului ca Penelope Cruz şi Leonardo DiCaprio incluse în acest muzeu parizian inspirat de Madame Tussauds din Londra.

Potrivit paginii de internet a muzeului, sculptorul Stephane Barret s-a bazat pe fotografii şi înregistrări video pentru ''a crea o statuie pe cât de aproape de realitate posibil în absenţa starului internaţional''.

Instituţia a mai precizat că echipa ''a mers în săli de fitness în speranţa de a găsi un bărbat care să semene cu statura impresionantă a lui The Rock'', tatuajele actorului au necesitat o muncă de 10 zile, iar ochii au trebuit repictaţi de trei ori 'pentru a evita o nuanţă prea întunecată care ar fi putut înăspri chipul actorului ştergându-i expresia afectuoasă''.

 

×
Subiecte în articol: Dwayne The Rock Johnson