x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE în Brazilia: Doi morţi şi mai mulţi răniţi, după ce o pasarelă în construcţie s-a prăbuşit pe o autostradă (VIDEO)

TRAGEDIE în Brazilia: Doi morţi şi mai mulţi răniţi, după ce o pasarelă în construcţie s-a prăbuşit pe o autostradă (VIDEO)

04 Iul 2014   •   08:13
TRAGEDIE în Brazilia: Doi morţi şi mai mulţi răniţi, după ce o pasarelă în construcţie s-a prăbuşit pe o autostradă (VIDEO)
Sursa foto: Twitter

Cel puţin două persoane au murit și 19 au fost rănite, joi, în Brazilia, după ce o pasarelă în construcţie pe o autostradă la Belo Horizonte, unul din oraşele gazdă ale Campionatului Mondial, s-a prăbuşit, relatează Russia Today.

Un autobuz, două camioane și mai multe autoturisme au fost prinse sub dărâmături. Partea din faţă a autobuzului a fost zdrobită de structura de ciment, potrivit imaginilor difuzate de o televiziune locală. Femeia care conducea autobuzul a murit pe loc.

Preşedinta Dilma Rousseff şi-a exprimat "solidaritatea cu familiile victimelor, în acest moment de durere".

Pasarela prăbuşită trecea peste una din arterele principale care face legătura între zona stadionului şi aeroportul internaţional. Structura, a cărei construcţie a început în urmă cu un an, făcea parte dintr-un sistem de tranzit rapid cu autobuzul despre care oficialii au spus că va fi gata până la Cupa Mondială. Belo Horizonte a găzduit până acum cinci meciuri la Cupa Mondială şi va găzdui de asemenea marţi una din semifinale.

×