x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump se folosește de percheziția FBI la casa sa pentru a solicita donații pentru campanie

Trump se folosește de percheziția FBI la casa sa pentru a solicita donații pentru campanie

10 Aug 2022   •   10:00
Trump se folosește de percheziția FBI la casa sa pentru a solicita donații pentru campanie
Sursa foto: Hepta

Fostul președinte american Donald Trump a încercat marți să întoarcă în beneficiul său vestea că FBI a percheziționat proprietatea sa din Florida, citând ancheta în mesaje și e-mailuri prin care solicita donații politice de la susținătorii săi, informează Reuters.

Percheziția de la complexul Mar-a-Lago al lui Trump din Palm Beach, Florida, face parte din investigația care urmărește să stabilească dacă Trump a eliminat în mod ilegal documente de la Casa Albă în momentul în care urma să părăsească funcția în ianuarie 2021.

Trump continuă să cocheteze public cu o nouă candidatură la președinție în 2024, dar nu a spus clar dacă va face acest lucru.

Trump a încercat să prezinte percheziția ca fiind o acțiune politică a administrației președintelui Joe Biden, într-un moment în care fostul președinte joacă un rol-cheie în alegerile primare republicane înaintea alegerilor de la jumătatea mandatului din noiembrie, care vor determina controlul Congresului american.

„Ei încearcă să oprească Partidul Republican și pe mine încă o dată”, a declarat Trump într-un e-mail de campanie. „Nerespectarea legii, persecuția politică și vânătoarea de vrăjitoare trebuie să fie expuse și oprite”, a adăugat acesta.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Donald Trump