x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Turnul Eiffel, iluminat duminică seară de focuri de artificii în onoarea... unui serial

Turnul Eiffel, iluminat duminică seară de focuri de artificii în onoarea... unui serial

23 Oct 2017   •   13:31
Turnul Eiffel, iluminat duminică seară de focuri de artificii în onoarea... unui serial

Focul de artificii care a iluminat Turnul Eiffel duminică, la miezul nopţii, spectacol rezervat de obicei evenimentelor naţionale, a provocat nedumerire pe reţelele de socializare, potrivit site-ului Europe 1. 

Reprezentaţia, demnă de Ziua Naţională a Franţei marcată pe 14 Iulie, cu focuri de artificii roşii, albastre şi galbene, s-a dovedit a fi parte din filmarea unui serial american, după cum a explicat luni ziarul Le Parisien.

Dacă locuitorii din apropierea zonei Champs-de-Mars (al 16-lea arondisment) au fost anunţaţi de eveniment, cum a demonstrat un tweet postat de un rezident al cartierului, nu a fost cazul şi altor parizieni, surprinşi să vadă Turnul Eiffel iluminat în mijlocul nopţii. 

Twitter a fost luat cu asalt de numeroşi useri care s-au întrebat asupra motivelor care au determinat organizarea, în afara sezonului, a unui foc de artificii pe esplanada de la Tour Eiffel. 

Unii dintre aceştia s-au temut chiar că ar putea fi vorba de un incident armat şi de focuri de armă. 

Se pare că toată această "gălăgie" a fost provocată de filmarea unui nou episod al serialului american "Sense8", produs de platforma Netflix. 

Informaţia a circulat repede, deşi numeroşi useri s-au plâns de lipsa de informare oficială, chiar dacă au apreciat frumuseţea spectacolului.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Turnul Eiffel,