x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ucraineanca Miss Japonia renunță la titlu

Ucraineanca Miss Japonia renunță la titlu

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2024   •   06:40
Ucraineanca Miss Japonia renunță la titlu

Karolina Shiino, de 26 de ani, câștigătoarea de origine ucraineană a concursului Miss Japonia, și-a predat coroana, după ce un tabloid local a dezvăluit că tânăra a avut o relație cu un bărbat căsătorit.

Victoria Karolinei, din urmă cu două săptămâni, a stârnit dezbateri, unii salutând alegerea unei persoane naturalizate, alții spunând că ea nu reprezintă idealul tradițional de frumusețe al Japoniei.

În mijlocul controverselor, tabloidul Shukan Bunshun a lansat bomba: Miss Japonia a avut o relație cu un bărbat căsătorit, care este medic și influencer.

Bărbatul nu a dat nicio declarație publică, dar organizatorii concursului de frumusețe au apărat-o inițial pe Karolina, spunând că nu a știut că bărbatul este căsătorit. Ulterior, însă, ei au spus că Miss Japonia le-a mărturisit că știa de statutul iubitului ei.

Karolina Shiino a declarat că regretă că i-a indus în eroare pe organizatori și că aceștia au acceptat demisia ei. De asemenea, ea a cerut scuze publicului și fanilor, arătând că prima s-a reacție de după apariția dezvăluirilor a fost influențată de panică.

Karolina a primit cetățenia japoneză în 2022 și este prima europeană care câștigă concursul de frumusețe din arhipelagul nipon. Titlul de Miss Japonia va rămâne vacant pentru restul anului. 

Karolina Shiino s-a mutat în Japonia împreună cu mama sa, pe când avea 5 ani, aici primind numele de familie al tatălui său vitreg.

×