x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un astronaut american susţine că extratereştii au oprit conflictul atomic din timpul Războiului Rece

Un astronaut american susţine că extratereştii au oprit conflictul atomic din timpul Războiului Rece

17 Aug 2015   •   12:12
Un astronaut american susţine că extratereştii au oprit conflictul atomic din timpul Războiului Rece

Cel de-al şaselea astronaut care a păşit pe Lună a făcut, de curând, o declaraţie mai mult decât tulburătoare!

Astronautul Edgar Mitchell a declarat pentru The Mirror că: "După ce am discutat cu mai multă lume am ajuns la concluzia că extratereştii ne-au împiedicat să începem o nouă conflagraţie mondială, în perioada Războilui Rece."

Mitchell a mai spus că mai mulţi ofiţeri de aviaţie i-au spus că au lucrat cu extratereştii în timpul Războiului Rece, inclusiv cu NASA, în New Mexico la White Sands Test Facility.

"White Sands a fost o zonă de testare a armelor atomice, lucru de care etratereştii erau deoasebit de interesaţi" a mai declarat Mitchell.

NASA nu a comentat declaraţiile lui fostului astronaut.

Edgar Mitchell,în vârstă de 84 de ani, a primit Medalia Prezidenţială a Libertăţii în anul 1970. Anul următor Mitchell a pus piciorul pe solul lunar în timpul misiunii Apollo 14, astfel devenind cel de-al ţaselea om care a mers pe Lună.

După acel moment munca fostului astronaut a devenit din ce în ce mai concentrată oe teoriile legate de OZN-uri, el personal a devenit foarte aerian. Mitchell a scris şi a vorbit în public de nenumărate ori despre teoriile OZN-urilor şi a extratereştrii.

×
Subiecte în articol: extraterestrii edgar mitchell