x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat înarmat cu un cuţit şi o vestă cu explozibil, împuşcat mortal în faţa unui comisariat de poliţie din Paris

Un bărbat înarmat cu un cuţit şi o vestă cu explozibil, împuşcat mortal în faţa unui comisariat de poliţie din Paris

07 Ian 2016   •   14:26
Un bărbat înarmat cu un cuţit şi o vestă cu explozibil, împuşcat mortal în faţa unui comisariat de poliţie din Paris
UPDATE: Vesta purtată de bărbat avea explozibil fals.

Un bărbat a fost împuşcat mortal joi în faţa unui comisariat de poliţie din Paris, au anunţat surse poliţieneşti, citate de AFP.

Bărbatul, înarmat cu un cuţit şi aparent cu o vestă cu explozibili, ar fi încercat să intre în secţia de poliţie, scrie şi Reuters, citând surse din cadrul sindicatului poliţiştilor.

Una dintre surse a spus că bărbatul părea să aibă un fel ce centură, însă nu a putut preciza dacă era vorba de una cu explozibili. Ulterior, Ministerul de Interne a precizat că bărbatul împuşcat mai avea asupra sa, în afara cuţitului, şi un dispozitiv care ar fi putut fi o vestă explozivă şi că a strigat 'Allah Akbar' în timp ce încerca să agreseze un poliţist.

Un martor a declarat pentru AFP că s-au auzit 'două-trei focuri de armă', iar strada, situată în popularul cartier Goutte d'Or, din nordul capitalei, a fost încercuită de forţele de ordine.

Incidentul a avut loc în ziua în care se comemorează un an de la atacurile unor militanţi islamişti asupra redacţiei revistei satirice Charlie Hebdo din capitala franceză.





×
Subiecte în articol: atac armat la paris