x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cimitir transformă morţii în mumii. Află care e adevărul din spatele misterului

Un cimitir transformă morţii în mumii. Află care e adevărul din spatele misterului

07 Ian 2014   •   12:56
Un cimitir transformă morţii în mumii. Află care e adevărul din spatele misterului

Vechii egipteni au pierdut secole întregi dezvoltând tehnicile de mumificare, dar, într-un cimitir din San Bernardo, un mic oraș din Columbia, cadavrele devin mumii în mod natural în sicriele lor, scrie RomâniaTV.NET.

Fenomenul a fost observat prima dată în urmă cu 15 ani de groparul Eduardo Cifuentes. "Groapa comună era plină de cadavre. Nu îmi plăcea să calc pe ele, deoarece fuseseră oameni ca si noi, așa că am început să le organizez".

Citeşte şi Un MISTER ANITC bizar a fost elucidat. Motivul pentru care Tutankhamon a fost îngropat cu PENISUL în erecţie

Datorită eforturilor lui Eduardo putem să vorbim acum despre aceste mumii. El a tras prima oară semnalul despre organele mumificate în jurul anului 1957, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.

Arheologii au rămas ca la dentist: Povestea MUMIEI care a îmbătrânit 300 de ANI într-o SINGURĂ ZI FOTO

Cu trecerea timpului, haine mumiillor și pielea lor s-a făcut maro. Pieile lor sunt ridate şi au o textură de pergament, potrivit Oddity.com.

Oamenii de ştiinţă nu au nicio idee de ce se întâmplă acest lucru. Singurul sit din America Latină unde are loc mumificarea naturală este Guanajuato, un oraș din centrul Mexicului, dar acolo solul și gazul din subteran sunt secretul. Nu același lucru se poate spune pentru San Bernardo, deoarece corpurile sunt îngropate în camerele din subsol (așa cum se obișnuiește în Columbia), astfel încât acestea nu vin în contact cu pământul.

Află care sunt explicaţiile localnicilor pentru ciudatul fenomen pe RomâniaTV.NET.

×
Subiecte în articol: cimitir mumii mister morti