x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un ecran uriaș a căzut peste dansatorii aflați pe scenă la un concert din Hong Kong

Un ecran uriaș a căzut peste dansatorii aflați pe scenă la un concert din Hong Kong

29 Iul 2022   •   09:20
Un ecran uriaș a căzut peste dansatorii aflați pe scenă la un concert din Hong Kong

Un ecran uriaș a căzut și a rănit doi dansatori în fața fanilor îngroziți la un concert din Hong Kong al popularei trupe de băieți Mirror, potrivit BBC.

Ecranul video a zdrobit unul dintre artiști înainte de a se răsturna peste ceilalți, se arată în imaginile filmate din public. Concertul a fost imediat întrerupt, iar managerul trupei a cerut mulțimii să iasă cu calm din arenă.

Poliția din Hong Kong a confirmat presei locale că doi dansatori au fost spitalizați. Reprezentanții unui spital local au declarat că unul dintre artiști a suferit răni la gât și se află în stare gravă la terapie intensivă, în timp ce un alt artist este stabil, potrivit South China Morning Post. De asemenea, mai multe femei care au participat la concert au fost tratate pentru șoc.

Trupa de băieți a susținut joi seară un concert la Hong Kong Coliseum, în cadrul unei serii de spectacole. Guvernul orașului a ordonat ca restul turneului să fie suspendat până când vor fi efectuate verificări de siguranță în celelalte locuri.

„Sunt șocat de acest incident. Îmi exprim compasiunea față de cei care au fost răniți și sper că se vor recupera curând", a declarat noul lider al orașului, John Lee.

Șeful executivului din Hong Kong a ordonat agențiilor orașului să „investigheze în mod cuprinzător incidentul".

Grupul format în 2018 este extrem de popular în oraș și în întreaga Asie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hong kong