x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un indian care nu avea nici măcar televizor în casă a câştigat premiul cel mare la "Vrei să fii milionar"

Un indian care nu avea nici măcar televizor în casă a câştigat premiul cel mare la "Vrei să fii milionar"

27 Oct 2011   •   12:47
Un indian care nu avea nici măcar televizor în casă a câştigat premiul cel mare la "Vrei să fii milionar"

Un bugetar indian cu un salariu de 120 de dolari pe luna a devenit primul castigator al milionului de dolari oferit ca premiu in emisiunea "Vrei sa fi milionar", varianta indiana.

Sushil Kumar s-a transformat peste noapte intr-o vedeta a Indiei, fiind deja asemuit cu personajul principal din filmul "Slumdog Millionaire", care a castigat Oscarul in 2008.

Kumar, de 26 de ani, si sotia sa au plans cand au primit cecul de 50 de milioane de rupii (echivalentul a un milion de dolari), imediat ce barbatul a reusit sa raspunda corect la toate intrebarile din emisiune.

"Ai intrat in istorie datorita inteligentei si a determinarii tale", i-a spus gazda spectacolului, Amitabh Bachchan.

Emisiunea in care Kumar a castigat premiul cel mare a fost inregistrata marti, insa va fi difuzata saptamana viitoare.

Kumar este un functionar marunt al statului indian si are un salariu de 120 de dolari pe luna. Pentru a-si suplimenta veniturile, acesta lucreaza si ca meditator pentru elevii din oraselul Motihari. Acesta a povestit ca era prea sarac ca sa-si cumpere un televizor personal, astfel incat emisiunile "Vrei sa fii milionar" le-a urmarit, pana sa se inscrie in concurs, la vecini. Pentru ca nimerea intotdeauna raspunsurile corecte, vecinii sai l-au indemnat sa se inscrie la concurs.

Calatoria in Mumbai, locul in care se filmeaza emisiunea, a fost si prima calatorie cu avionul din viata sa.

Kumar spune ca va folosi o parte din bani pentru a pregati examenul de intrare in administratia centrala a guvernului indian. Cu restul va cumpara o casa noua, va plati datoriile parintilor sai si ii va da si fratelui sau o parte pentru a incepe o afacere.

Kumar vrea sa deschida si o biblioteca in orasul sa natal, astfel incat copiii de aici sa aiba acces la carti.

×