x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un pasager al companiei Air Canada a găsit un ac într-un sandviş servit în timpul zborului

Un pasager al companiei Air Canada a găsit un ac într-un sandviş servit în timpul zborului

de Mediafax    |    01 Aug 2012   •   12:38
Un pasager al companiei Air Canada a găsit un ac într-un sandviş servit în timpul zborului

Un pasager al companiei Air Canada a gasit un ac de cusut intr-un sandvis servit in timpul unei curse interne in Canada luni, informeaza Mediafax, care citeaza CNN.

Purtatorul de cuvant al companiei Air Canada Peter Fitzpatrick a declarat marti ca aceasta colaboreaza indeaproape cu firma de catering, fara a dezvalui numele acesteia, pentru a se "asigura ca au fost luate masuri suplimentare de securitate".

Politia ancheteaza incidentul, care s-a produs in timpul unui zbor pe ruta Victoria (Columbia Britanica)-Toronto.

"Securitatea este intotdeauna principala noastra prioritate, asa incat tratam acest caz cu mare seriozitate", a declarat Fitzpatrick, adaugand ca acesta pare sa fie un incident izolat.

Politia federala americana (FBI) a lansat o investigatie dupa ce compania aeriana americana Delta Air Lines a anuntat ca au fost gasite ace de cusut in patru sandvisuri servite la bordul a patru zboruri diferite ale sale de la Amsterdam spre Statele Unite, in urma cu doua saptamani.

Compania Gate Gourmet, care livreaza sandvisuri companiei Delta, a anuntat ca acestea au fost preparate la o unitate a sa din Amsterdam.

×
Subiecte în articol: zbor avion ac sandvis