x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un PREŞEDINTE de Stat cere EXORCIZAREA Premierului Israelului

Un PREŞEDINTE de Stat cere EXORCIZAREA Premierului Israelului

02 Aug 2014   •   08:38
 Un PREŞEDINTE de Stat cere EXORCIZAREA Premierului Israelului

Preşedintele Republicii Nicaragua, Daniel Ortega, a pledat pentru instituirea de sancţiuni împotriva Israelului pentru acţiunile sale militare în Fâşia Gaza, afirmând totodată că premierul israelian Benjamin Netanyahu (foto) este posedat de diavol şi că ar trebui să fie exorcizat de însuşi papa Francisc, relatează postul de televiziune Globovision.

'Eu cred că primul ministru Netanyahu este posedat de diavol şi ar trebui să fie exorcizat de papa Francisc, poate că aşa s-ar linişti', a spus Daniel Ortega, potrivit canalului media citat de agenţia de presă Ria Novosti.

'De ce nimeni nu condamnă Israelul şi nu îi aplică sancţiuni ?' - s-a întrebat retoric preşedintele nicaraguan, în opinia căruia Palestina a devenit victima 'nebuniei' liderilor israelieni.

Actualul conflict dintre Israel şi mişcarea islamistă Hamas a costat deja viaţa a 1.400 de palestinieni şi a peste 60 de israelieni, devenind cea mai sângeroasă etapă de confruntare în cei opt ani de când mişcarea Hamas deţine controlul în Fâşia Gaza. (Agerpres)











×