x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Un ”unicorn” a pus pe jar, mai multe ore, poliția din Fresno, California

VIDEO - Un ”unicorn” a pus pe jar, mai multe ore, poliția din Fresno, California

28 Feb 2016   •   14:28
VIDEO - Un ”unicorn” a pus pe jar, mai multe ore, poliția din Fresno, California

Scene desprinse ca dintr-un film în care se împletesc acțiunile dintre un basm pentru copii și un film polițist au avut loc, zilele trecute, în Fresno, California, scrie presa de peste ocean.

Juliet, un ponei din rasa Shetland, costumat în unicorn și voal roz, pentru o ședință foto care avea loc la Madera Ranchos, a luat-o la goană fără niciun regret că părăsește shootingul de basm.

După prima evdarea Juliet a fost recuperată destul de repede însă năbădăiosul ponei a repetat figura și, arătând ca un animal rupt din basme feerice, a cutreierat străzile și șoselele din împrejurimi punând pe jar mai  multe patrule ale poliției.

Poliția a fost alertată de mai mulți șoferi care spuneau că au văzut alergând ”zglobiu” un animal care arată ca un unicorn pe una dintre străzi.

Într-un final polițiștii au înțeles despre ce era vorba însă a durat destul de multe ore ca să captureze ”unicornul” deoarece Juliet este mică și destul de greu de găsit.

Ca să găsească poneiul polițai autostrăzii a utilizat un elicopter și un detector cu infraroșii pentru a localiza căluțul năbădăios.




×