x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Virginitate de vânzare! O studentă din Brazilia renunţă la virginitate pentru 780.000 de dolari

VIDEO. Virginitate de vânzare! O studentă din Brazilia renunţă la virginitate pentru 780.000 de dolari

25 Oct 2012   •   09:07
VIDEO. Virginitate de vânzare! O studentă din Brazilia renunţă la virginitate pentru 780.000 de dolari

O studentă braziliancă în vârstă de 20 de ani, este pregatită să renunţe la virginitate pentru 780.000 de dolari, dupa ce a participat la o licitaţie online.

Câstigătorul acestei licitatii este Natsu, un bărbat din Japonia care a reuşit să-şi învingă cei trei adversari, doi americani şi un indian. Licitaţia s-a încheiat în această dimineaţă, aşa că studeta, Catarina Migliorini, care a avut 15 oferte, a declarat pentru Daily Mail că va construi case pentru familiile sărace cu aceşti bani.

Această decizie a stârnit idignare în întreaga lume, mulţi spunând despre ea că nu este altceva decât o simpla prostituată. '' Dacă faci asta o singură dată în viaţă nu esti prostituată, aşa cum dacă faci o poza uimitoare nu înseamnă că ca eşti fotograf'', s-a apărat studenta în faţa criticilor. ''Această licitaţie este doar o afacere. Sunt o fată romantică şi cred în dragoste. Dar acest lucru va face o mare diferenţă în zona mea'', a mai spus tânăra.

Actul în sine nu va fi filmat şi Natsu îşi păstrează dreptul de a fi anonim. Jocurile sexuale vor fi interzise, protejarea partenerilor va fi obligatorie, cât şi testarea bărbatului, care va fi testat înainte de întâlnire.




×
Subiecte în articol: sex brazilia virginitate studenta