x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vladimir Jirinovski: După 19 ani de căsnicie, Berlusconi a vrut puţin dinamism

Vladimir Jirinovski: După 19 ani de căsnicie, Berlusconi a vrut puţin dinamism

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Mai 2009   •   00:00
Vladimir Jirinovski: După 19 ani de căsnicie, Berlusconi a vrut puţin dinamism
Sursa foto: /EPA

Vulcanicul politician rus Vladimir Jirinovski revine în atenţia opiniei publice nu cu vreo faptă teribilă ci cu o scrisoare. Vicepreşedintele Dumei de Stat a Rusiei le-a scris o scrisoare lui Silvio Berlusconi şi Veronicăi Lario în care îşi exprimă solidaritatea faţă de patronul lui AC Milan, unul acuzat de soţie de "fascinaţie exagerată faţă de polul opus".



În opinia parlamentarului rus, "nu este nimic de reproşat" şefului executivului italian, relatează Interfax şi Agerpres. În schimb, soţiei lui Berlusconi, Jirinovski îi recomandă să nu mai facă scandal, ci să divorţeze în pace şi linişte sau să se împace: "Îmi exprim solidaritatea masculină cu dumneavoastră şi, totodată, amărăciunea că, în acest zile de criză, când vi se cere, în virtutea funcţiei, să conduceţi ţara cu mult mai multă eficienţă, presa de scandal discută detalii ale vieţii dumneavoastră personale. Toate acestea nu pot să nu aducă prejudicii atât familiei dumneavoastră, cât şi ţării în genere".

El îi recomandă Veronicăi Lario să nu dezvăluie presei aspecte legate de viaţa intimă a soţului său şi să încerce să înţeleagă puţin psihologia masculină, mai ales pe cea a unui bărbat cu care este căsătorită de aproape 20 de ani. "Pentru bărbaţi, noile întâlniri nu înseamnă neapărat trădare conjugală, ci doar dorinţa de a simţi un plus de dinamism, de prospeţime", încearcă s-o convingă pe soţia lui Berlusconi controversatul om politic rus. "Amintiţi-vă cât de multe aţi avut de câştigat în timpul căsniciei. Aţi fost practic de-a lungul anilor Prima Doamnă a Italiei. Dacă s-a iscat totuşi o neînţelegere, atunci este mai bine să vă despărţiţi în linişte şi pace. Cel mai bine ar fi însă să vă împăcaţi", scrie Jirinovski.

Veronica Lario, soţia premierului italina, a declarat că intenţionează să ceară divorţul după ce şi-a atacat în public soţul pentru că "îi plac femeile tinere şi îşi neglijează familia".

×
Subiecte în articol: externe