x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Winehouse a cumpărat cocaină şi ecstasy în seara dinaintea morţii

Winehouse a cumpărat cocaină şi ecstasy în seara dinaintea morţii

24 Iul 2011   •   13:28
Winehouse a cumpărat cocaină şi ecstasy în seara dinaintea morţii

Surse apropiate artistei sustin ca aceasta si-ar fi cumparat droguri de la un cunoscut dealer din Londra, vineri seara, scrie Daily Mail. Mai mult, se pare ca vedeta ar fi baut foarte mult, combinatia cu drogurile fiindu-i fatala.

"Amy parea hotarata sa se distreze la maimum vineri seara. A iesit in oras, dar parea determinata sa continue petrecerea in apartamentul ei", a povestit un apropiat pentru revista The People.

Prietenii cantaretei au declarat jurnalistilor de la Sunday Mirror ca ei cred ca Amy a murit din cauza combinatiei dintre o pastila "proasta" de ecstasy si o cantitate mare de alcool. "A fost o supradoza de ecstasy. Putea sa prizeze cocaina la nesfarsit, deci a fost clar vorba de o pastila proasta de ecstasy", a spus unul dintre prietenii artistei.

Amy Winehouse a fost gasita moarta, sambata, in locuinta sa din Londra. Potrivit TMZ, artista britanica era inca in viata atunci cand medicii au ajuns la in apartamentul cantaretei. Amy a murit inainte de a fi transportata la spital.

×
Subiecte în articol: amy winehouse a murit