x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zelenski: Din două în două zile apar zvonuri că am fugit din Ucraina. Nu am plecat nicăieri. Nimeni nu a fugit nicăieri!

Zelenski: Din două în două zile apar zvonuri că am fugit din Ucraina. Nu am plecat nicăieri. Nimeni nu a fugit nicăieri!

05 Mar 2022   •   12:15
Zelenski: Din două în două zile apar zvonuri că am fugit din Ucraina. Nu am plecat nicăieri. Nimeni nu a fugit nicăieri!
Sursa foto: Captura Video

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a dezmințit zvonurile lansate în presa rusă despre fuga sa în Polonia. Zelenski a difuzat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Instagram o înregistrare video făcută în biroul prezidențial.

„Lucrez la Kiev, la serviciu. Nimeni nu a plecat nicăieri”, a scris Volodimir Zelenski alături de clipul în care s-a filmat în biroul său. În filmare mai apare unul dintre consilierii săi.

”Din două în două zile apar zvonuri că am fugit din Ucraina, că am plecat din Kiev, sau din birou. Aşa cum puteţi vedea, sunt aici! Sunt la locul meu. Şi Andrei Borisovici este aici. Nimeni nu a fugit nicăieri! Continuăm munca. Ne place să alergăm dar acum nu este timpul pentru exeriţii cardio. Deci muncim. Glorie Ucrainei!”, a spus Zelenski.

 

 

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski