x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Alexandru Pițurcă scapă de controlul judiciar

Alexandru Pițurcă scapă de controlul judiciar

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2023   •   16:08
Alexandru Pițurcă scapă de controlul judiciar
Sursa foto: Instagram @piturca_alex

Fostul fotbalist Alexandru Pițurcă a scăpat de măsura controlului judiciar, potrivit deciziei de marți a Curții de Apel București. Și tatăl său, Victor Pițurcă, a scăpăt de controlul judiciar în urmă cu o săptămână, în dosarul măștilor din pandemie.

Curtea de Apel București a decis marți să admită contestația formulată de fiul lui Victor Pițurcă, Alexandru Vitorio Pițucă.

„Admite contestația formulată de către contestatorul Alexandru Victorio Pițurcă - revocă masura controlului Judiciar. Respinge ca nefondată contestația formulată de DNA împotriva aceleiași încheieri penale”, este decizia Curții de Apel București.

În 8 februarie și fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, a scăpat de măsura controlului judiciar. Magistrații Tribunalului București au decis să admită cererea fostului antrenor și să revoce măsura controlului judiciar în dosarul privind afacerea cu măști pentru MApN din pandemie.

Victor și Alexandru Pițucă au fost reținuți pentru 24 de ore în dosarul privind achiziționarea de măști pentru Ministerul Apărării Naţionale. Ulterior, ei a fost eliberați și plasați sub control judiciar.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: control judiciar Alexandru Pițurcă