x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie O nouă amânare în dosarul lui Vlad Pascu. Avocații au cerut expertiză medico-legală pentru tinerii răniți în accident

O nouă amânare în dosarul lui Vlad Pascu. Avocații au cerut expertiză medico-legală pentru tinerii răniți în accident

de Redacția Jurnalul    |    14 Aug 2024   •   14:00
O nouă amânare în dosarul lui Vlad Pascu. Avocații au cerut expertiză medico-legală pentru tinerii răniți în accident
Sursa foto: Antena 3 CNN

Judecătoria Mangalia a stabilit un nou termen în dosarul în care Vlad Pascu este cercetat pentru ucidere din culpă. Următoarea înfățișare va avea loc pe 20 septembrie 2024, la ora 10:00. Amânarea a fost necesară deoarece expertizele solicitate la I.N.M.L. Mina Minovici din București nu au fost finalizate, dar se estimează că acestea vor fi încheiate până la 20 august.

La termenul anterior, în 21 iunie, procurorii au decis emiterea unei adrese către Institutul de Medicină-Legală Mina Minovici pentru efectuarea unei expertize medico-legale în cazul a doi tineri răniţi în accidentul de la 2 Mai, la solicitarea avocatului Adrian Cuculis.

Vlad Pascu este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului în cadrul Dosarului 2 Mai. În tot acest timp, inculpatul beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

×