x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un bărbat a sechestrat o femeie și a pus-o să se prostitueze în Germania

Un bărbat a sechestrat o femeie și a pus-o să se prostitueze în Germania

de Redacția Jurnalul    |    01 Noi 2023   •   22:15
Un bărbat a sechestrat o femeie și a pus-o să se prostitueze în Germania

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a ademenit o femeie cu pretextul unei „angajări în Germania”, dar a sechestrat-o și a pus-o să se prostitueze, a comunicat, miercuri, IPJ BN.

Polițiștii și procurorii DIICOT au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Încă din august 2021, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, bănuitul ar fi recrutat prin inducere în eroare, prin promisiuni de angajare la un abator în Germania, o persoană majoră, în scopul exploatării ei sexuale.

După ce ar fi transportat și cazat victima într-o localitate din landul Niedersachsen, i-ar fi reținut documentele de identitate și a obligat-o, inclusiv prin acte de violență și prin lipsire de libertate, să practice prostituția.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că bărbatul ar fi sechestrat persoana vătămată și a ținut-o într-o încăpere fără acces la hrană și apă, ulterior obligând-o să întrețină raporturi sexuale cu mai mulți clienți.

Banii primiți din exploatarea femeii erau reținuți de bărbat

Marți, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus, miercuri, arestarea preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arest trafic persoane angajare