x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat de 25 de ani, arestat după ce ar fi obligat o tânără de 21 de ani să se prostitueze

Bărbat de 25 de ani, arestat după ce ar fi obligat o tânără de 21 de ani să se prostitueze

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2023   •   21:30
Bărbat de 25 de ani, arestat după ce ar fi obligat o tânără de 21 de ani să se prostitueze

Un bărbat de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi racolat o tânără de 21 de ani, căreia i-a promis că o va lua de soție, pe care a obligat-o să se prostitueze.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Vâlcea au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 25 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, în luna octombrie 2023, ar fi racolat o tânără, de 21 de ani, promițându-i întemeierea unei familii, după care ar fi obligat-o să practice prostituția, în scopul obținerii de beneficii materiale.

Joi, o rudă apropiată a tinerei, contactată de aceasta, a sesizat polițiștii din Vâlcea, care s-au deplasat la adresa indicată, un apartament situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, unde i-au identificat pe bărbatul bănuit și pe tânără, care ar fi fost ținută în respectiva locuință, împotriva voinței ei și ar fi fost obligată să se prostitueze.

În urma controlului corporal, asupra bărbatului, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un telefon mobil și 110 lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul savârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arestat trafic persoane