x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi bărbați, arestați preventiv după ce ar fi vândut substanțe cu efect psihoactiv în Cluj și Sălaj

Doi bărbați, arestați preventiv după ce ar fi vândut substanțe cu efect psihoactiv în Cluj și Sălaj

de Redacția Jurnalul    |    10 Apr 2023   •   17:15
Doi bărbați, arestați preventiv după ce ar fi vândut substanțe cu efect psihoactiv în Cluj și Sălaj

Doi bărbați de 28 și 39 de ani au fost arestați preventiv, fiind acuzați că au vândut substanțe cu efect psihoactiv consumatorilor din județele Cluj și Sălaj.

Polițiștii din Sălaj și Cluj și procurorii DIICOT Sălaj au făcut săptămâna trecută trei percheziții domiciliare și două percheziții auto în comuna Dragu și în municipiul Cluj-Napoca la persoane bănuite de procurarea, comercializarea, punerea în vânzare și deținerea de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 3 grame de substanță albă, cristalină, telefoane mobile și cartele telefonice.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 39 de ani, sunt bănuite că ar fi comercializat, în repetate rânduri, în cursul anului 2023, substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv către consumatori din județele Sălaj și Cluj.

Au fost puse în aplicare 24 de mandate de aducere, emise pe numele unor persoane din județele Sălaj și Cluj, acestea fiind duse la sediul DIICOT Sălaj pentru audieri. Au fost emise ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a doi bărbați, unul de 28 de ani, din comuna Dragu, județul Sălaj, și altul de 39 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Ulterior, față de cei doi bărbați, a fost dispusă măsura arestării preventive.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arestaţi droguri