x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Avocatul Adrian Cuculis, despre cazul cântăreței Xonia: „Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor pentru aceste infracțiuni”

Avocatul Adrian Cuculis, despre cazul cântăreței Xonia: „Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor pentru aceste infracțiuni”

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2023   •   16:19
Avocatul Adrian Cuculis, despre cazul cântăreței Xonia: „Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor pentru aceste infracțiuni”
Sursa foto: Xonia Instagram

Cântăreața Xonia a fost prinsă, la ora patru dimineața, de polițiștii din Sectorul 2 al Capitalei băută și drogată la volan. Mai mult decât atât, artista nu deținea un permis de conducere valabil pe teritoriul României. 

Avocatul Adrian Cuculis a prezentat, la Antena 3 CNN, riscurile la care s-a expus artista Xonia când s-a urcat băută și drogată la volan.

„Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor pentru aceste infracțiuni, pentru că ele sunt foarte grave. Faptul că nu ai ajuns să faci un accident nu înseamnă nimic altceva decât hazardul.

Probabil că ar trebui modificată legislația, astfel încât să nu se mai permită, după un an de zile după ce ai fost condamnat cu suspendare, să poți da examen și să iei un nou permisul de conducere”, a spus avocatul, la Antena 3 CNN.

Riscurile la care s-a expus Xonia când s-a urcat băută și drogată la volan

×
Subiecte în articol: xonia Adrian Cuculis