x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă letală

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă letală

de Redacție Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   20:33
Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă letală

Un bărbat din comuna Jilava a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă letală. Polițiștii au aflat că pe numele bărbatului există două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Arma și muniția au fost confiscate.

Potrivit IPJ Ilfov, miercuri „polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, urmează să cumpere o armă letală și muniția aferentă acesteia, tranzacție ce se va desfășura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava”.

În temeiul sesizării, polițiștii din Măgurele au efectuat verificări, constatând faptul că, pe numele bărbatului, de 43 de ani, care urma să vândă arma, au fost emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Ei au mers la domiciliul bărbatului.

„Polițiștii din Măgurele, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la adresa respectivă, iar, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, au descins în imobil, context în care l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul de 43 ani, în timp ce acesta oferea spre vânzare bărbatului de 42 de ani, o armă letală și muniția aferentă acesteia. Polițiștii ilfoveni au pus în aplicare cele 2 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele bărbatului în cauză, de către Judecătoria Sectorului 5 București la datele de 28.02.2024 și 05.03.2024, pentru infracțiuni la regimul rutier”, a anunțat IPJ Ilfov.

Arma letală și 11 cartușe au fost ridicate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bărbat armă flagrant