x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat din Dolj, reținut după ce a încercat să își violeze mama vitregă

Bărbat din Dolj, reținut după ce a încercat să își violeze mama vitregă

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   16:30
Bărbat din Dolj, reținut după ce a încercat să își violeze mama vitregă
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Un bărbat de 37 de ani, bănuit că a încercat să își violeze mama vitregă, o femeie de 57 de ani, în comuna Bârca, județul Dolj, a fost reținut de polițiști.

Potrivit Poliției Dolj, în noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Bârca, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la viol.

De fapt, miercuri seara, o femeie din comuna Bârca, i-a sesizat pe polițiști că un bărbat a intrat în locuința vecinei sale, încercând să întrețină raporturi sexuale cu aceasta.

Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 37 de ani a încercat să întrețină raporturi sexuale cu mama sa vitregă de 57 de ani, împotriva voinței acesteia.

„În baza probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, bărbatul de 37 de ani a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, transmite, joi, Poliția Dolj.

Bărbatul reţinut va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat viol mama