x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dan Voiculescu, victorie în Justiţie! A câștigat procesul cu Marian Căpățână

Dan Voiculescu, victorie în Justiţie! A câștigat procesul cu Marian Căpățână

de Antena 3    |    14 Iun 2016   •   16:41
Dan Voiculescu, victorie în Justiţie! A câștigat procesul cu Marian Căpățână
Sursa foto: FOTO: Antena 3

Curtea de Apel Bucuresti l-a obligat pe Marian Capatana sa ii plateasca lui Dan Voiculescu daune pentru afirmatiile mincinoase facute la adresa sa in legatura cu presupusa implicare in dosarul lui Mircea Basescu. Decizia justiíei este definitivă.

Marian Capatana i-a afectat imaginea lui Dan Voiculescu prin afirmatiile mincinoase facute pe 27 iunie 2014, cu ocazia judecării contestaţiei depuse faţă de arestarea dispusă în dosarul traficului de influenţă în care M. Capatana avea calitatea de inculpat, scrie antena3.ro.

In fata instantei, in 2014, Capatana  a susţinut ca Dan Voiculescu ar fi dat 1 milion de euro lui Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel (Bercea Mondialul) pentru a-l compromite pe Traian Băsescu.

Când justiția restabilește adevărul. Date obiective

"În legătură cu mine s-au spus, în timp, multe neadevăruri. Unele au fost generate din rea-credință, altele au fost simple manipulări, minciuni grosolane.

Mai mult sau mai puțin grave, aceste minciuni au făcut ca mulți dintre voi să vă îndoiți de mine.

În topul celor mai absurde minciuni se află aberațiile lansate, în vara lui 2014, la adresa mea de Marian Căpătână – unul dintre oamenii Mafiei lui Băsescu.

Am semnalat public minciuna și l-am dat în judecată pe Marian Căpățână pentru afirmațiile sale mincinoase. Iar instanța a constatat că Marian Căpătână a mințit și că se impune angajarea răspunderii sale civile delictuale.

La fel, am câștigat în instanță și procesul pentru calomnie împotriva RTV și Sorina Matei. Atunci, acoperita Sorina Matei  a mințit, în mod rușinos, opinia publică și telespectatorii RTV susținând că, în 2013, eu aș fi condiționat aparițiile lui Crin Antonescu la posturile trustului Intact.

Acestea sunt date obiective. Și voi continua să vi le arăt.

Adevărul începe să apară.

Timp de 10 ani mi-am asumat o luptă politică în numele celor care nu se pot apăra singuri. O luptă politică cu Traian Băsescu care a făcut enorm de mult rău României" - a scris profesorul Dan Vociulescu, pe 13 iunie 2016, pe blog.

In iulie 2014, Dan Voiculescu scria tot pe blog, in legatura cu aceste afirmatii:

”In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile.

Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social.

Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise “dezvaluiri” de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care se incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare.”

×