x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cei patru bărbați și femeia implicați în răpirea de la Sibiu, arestați pentru 30 de zile

Cei patru bărbați și femeia implicați în răpirea de la Sibiu, arestați pentru 30 de zile

de Redacția Jurnalul    |    11 Ian 2023   •   10:51
Cei patru bărbați și femeia implicați în răpirea de la Sibiu, arestați pentru 30 de zile
Sursa foto: Politia Romana

Cei patru bărbați și femeia implicați în cazul fetei răpite din locuința sa din Tălmaciu, județul Sibiu, au fost arestați pentru 30 de zile.

„În cursul zilei de 10 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a celor cinci persoane pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, informează Poliția Sibiu.

Fata de 14 ani a fost răpită în noaptea de duminică spre luni, la ora 3.55, din locuința sa din Tălmaciu, județul Sibiu, de patru bărbați mascați care au băgat-o într-o mașină cu care au dispărut într-o direcție necunoscută. A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire minor”.

Ulterior, cei patru indivizi au fost prinși și au ajuns în custodia polițiștilor din Sibiu. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, au fost audiați și reținuți, alături de femeia de 46 de ani, despre care se spune că este mama unuia dintre tineri, un prieten al adolescentei cunoscut pe internet.

Cei patru bărbați sunt din orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa.

Luni seara, Poliția Sibiu a anunțat că fata în vârstă de 14 ani a fost găsită în Brașov.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: răpire sibiu arestaţi