x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ciolacu: Măsurile anunțate de Predoiu sunt un pas înainte, dar nu sunt suficiente

Ciolacu: Măsurile anunțate de Predoiu sunt un pas înainte, dar nu sunt suficiente

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   11:57
Ciolacu: Măsurile anunțate de Predoiu sunt un pas înainte, dar nu sunt suficiente
Sursa foto: facebook

Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunțate de Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente, afirmă Marcel Ciolacu. Premierul cere polițiștilor să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri.

„Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunțate ieri de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente”, afirmă Marcel Ciolacu.

Premierul spune că este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în școli sau de confiscarea mașinii celui prins drogat la volan, și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri.

„Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor! Cred că Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință. Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă și susținută de atitudine din partea statului și de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute și mii de vieți protejate în fiecare zi”, încheie Ciolacu.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, propune confiscarea mașinilor conduse de șoferi care au consumat alcool sau droguri și a celor celor care transportă droguri. O altă propunere este mărirea termenului pentru restituirea permisului de conducere, atunci când acesta a fost anulat, ca urmare a consumului de alcool şi droguri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu catalin predoiu