x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Colet plin cu droguri, trimis din Olanda în România

Colet plin cu droguri, trimis din Olanda în România

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2023   •   19:15
Colet plin cu droguri, trimis din Olanda în România

Două persoane din Neamț care au primit un colet plin cu droguri, trimis din Olanda, au fost arestate preventiv. Unul dintre suspecți era deja condamnat la închisoare.

Polițiștii din Neamț și procurorii DIICOT au prins în flagrant, pe 22 februarie, două persoane care ridicau un colet trimis din Olanda, plin cu droguri de risc și de mare risc, anunță vineri IGPR.

Coletul conținea 4.990 de comprimate de ecstasy, aproximativ 200 de grame de cocaină, 3.265 de grame sulfură de dimetil, aproximativ 2.000 de grame de corpuri solide ce conțin MDMA, aproximativ 3.000 de grame de ketamină, aproximativ 370 de grame de amfetamină și 2.000 de timbre impregnate cu LSD.

Verificările au scos la iveală că pe numele tânărului de 27 de ani era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 4 ani și 10 luni, pentru infracțiuni la regimul drogurilor.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc, introducerea în țară de droguri de mare risc și deținerea de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu. O zi mai târziu, au primit mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: colet droguri