x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Conducerea Parlamentului a decis prelungirea cu 120 de zile a perioadei de activitate a Comisiei Iordache

Conducerea Parlamentului a decis prelungirea cu 120 de zile a perioadei de activitate a Comisiei Iordache

15 Apr 2019   •   15:37
Conducerea Parlamentului a decis prelungirea cu 120 de zile a perioadei de activitate a Comisiei Iordache

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis luni prelungirea cu 120 de zile a perioadei de activitate a Comisiei speciale comune pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei.

"S-a votat prelungirea perioadei cu 120 de zile, nu vorbim de o reactivare (a Comisiei Iordache - n.r.), ci vorbim de faptul că o hotărâre a Parlamentului, a Birourilor permanente, stabilea un termen în care să funcţioneze. În momentul în care se consumă acest termen e nevoie fie să constaţi că s-a încheiat subiectul sau e nevoie de prelungire, tot printr-o hotărâre a Birourilor permanente reunite", a explicat vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda.

Întrebat dacă se are în vedere modificarea Codurilor penale în această comisie în perioada următoare, el a răspuns: "Eu pot să vă spun ce a fost azi pe ordinea de zi şi anume prelungirea cu 120 de zile, spunând că încă sunt proiecte legislative pe care le au în circuit şi în dezbatere şi complexitatea acestora".

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au avut luni pe ordinea de zi o cerere formulată de Florin Iordache, preşedintele Comisiei pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei, privind prelungirea perioadei de activitate a comisiei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: claudiu manda