x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cozmin Guşă: Am dat declaraţie de martor în dosarul lui Ludovic Orban

Cozmin Guşă: Am dat declaraţie de martor în dosarul lui Ludovic Orban

19 Apr 2016   •   13:02
Cozmin Guşă: Am dat declaraţie de martor în dosarul lui Ludovic Orban
Sursa foto: radardemedia.ro

Cozmin Guşă a precizat marţi la ieşirea din sediul DNA că a dat o declaraţie ca martor în dosarul lui Ludovic Orban, adăugând că le-a explicat procurorilor că postul Realitatea Tv nici nu a cerut bani, nici nu i s-au oferit şi nici nu a avut loc vreo discuţie cu liberalul despre prezenţa sa în anumite emisiuni.


"Singura discuţie pe care am avut-o cu Ludovic Orban despre campania lui am făcut-o la cererea lui, pe 24 martie, şi am vorbit despre campanie, despre şansele lui, explicându-i atunci că felul în care vom colabora cu toate partidele, nu numai cu PNL, este între structura centrală a partidului şi departamentul de publicitate al televiziunii, conform legii", a spus Guşă.

El a arătat că discuţia cu Ludovic Orban s-a purtat în prezenţa a mai multor oameni şi într-un spaţiu public.

"Nu poate să existe intermediar între mine şi dl Ludovic Orban pentru că ne cunoaştem bine de 14-15 ani şi nu-i nevoie. (...) A fost un eveniment nefericit în cariera lui Ludovic Orban", a afirmat Guşă.

Potrivit lui, prezenţa politicenilor la Realitatea Tv nu este contracost.

Guşă se declară nemulţumit de faptul că televiziunile private sub obligate prin lege să ofere spaţiu de emisie politicienilor în campania electorală.

"Probabil din exemplul Orban şi cu ocazia acestei campanii, politicienii se vor gândi că este mult mai corect aşa şi este în spiritul economiei de piaţă. Există televiziuni de stat care pot să presteze pe gratis, pentru că oricum sunt falimentare şi finanţate prost şi televiziunile private nu au de ce să suporte un asemenea tratament", a mai declarat Cozmin Guşă.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: cozmin gusa ludovic orban martor dosar