x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Crime îngrozitoare în Bascov. Suspectul a fost arestat preventiv

Crime îngrozitoare în Bascov. Suspectul a fost arestat preventiv

10 Aug 2022   •   16:33
Crime îngrozitoare în Bascov. Suspectul a fost arestat preventiv

Suspectul în cazul crimelor din Bascov, Argeș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El ar fi ucis 5 membri ai familiei.

Bărbatul suspectat de cele 5 crime din Bascov a fost reţinut marți, iar miercuri a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Acesta a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

„În cursul nopţii de 09/10 august 2022, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore", anunţa miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Arma crimei a fost un obiect dur, un ciocan sau o piatră. „Toate victimele poartă semnele unor agresiuni destul de intense”, spunea Laurenţiu Palaghiea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Descoperirea a fost făcută marți după-amiază, de către un bărbat şi-a găsit toată familia măcelărită. Este vorba despre o fetiță de 5 ani, mama ei, bunicii și un unchi.

×
Subiecte în articol: crima bascov argeş