x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, dat în urmărire generală

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, dat în urmărire generală

de Vali Deaconescu    |    02 Oct 2023   •   16:49
Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, dat în urmărire generală

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, pentru conducere fără permis pe drumurile publice. Sentința Judecătoriei Cornetu a fost confirmată de Curtea de Apel București.. Fostul internaţional a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română.

Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează pe site-ul Poliţiei.

Fostul fotbalist ar fi încercat de mai multe ori să obțină din nou dreptul de a conduce, dar a picat de fiecare dată proba teoretică. A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliției Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

Curtea de Apel București a menținut astfel decizia primei instanțe, care în luna iunie l-a condamnat pe Dănuț Lupu la 7 luni și 10 zile de închisoare.

×