x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cercetare pentru abuz, după ce o femeie a născut pe trotuar, în fața Spitalului din Urziceni

Cercetare pentru abuz, după ce o femeie a născut pe trotuar, în fața Spitalului din Urziceni

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2023   •   17:00
Cercetare pentru abuz, după ce o femeie a născut pe trotuar, în fața Spitalului din Urziceni
Sursa foto: ThinkstockPhotos

O cercetare pentru abuz în serviciu are loc în Ialomița, începută de Poliție, după ce o femeie a născut pe trotuar, în fața Spitalului din Urziceni.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu, în urma imaginilor apărute în spațiul public, privind o femeie care naște în curtea unei unități medicale.

Faptele privesc săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, ca urmare a neîndeplinirii atribuțiilor de serviciu de către personalul medical, informează IPJ Ialomița.

„Din primele verificări a reieșit că o femeie, de 24 de ani, din localitatea Bărbulești, s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe a unui spital din Urziceni, în travaliu, la scurt timp aceasta născând un făt viu pe cale naturală, în curtea unității medicale. S-a constituit echipa de cercetare la nivelul subunității, fiind efectuate verificări în legătură cu aspectele semnalate”, arată sursa citată.

O tânără a născut pe trotuar, în fața Spitalului Municipal Urziceni, județul Ialomiţa, după ce nu a fost primită la Urgenţe pentru că nu mai erau locuri, potrivit martorilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dosar penal urziceni