x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Patru dealeri care vindeau droguri tip cristal, arestați

Patru dealeri care vindeau droguri tip cristal, arestați

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2024   •   22:45
Patru dealeri care vindeau droguri tip cristal, arestați

Patru dealeri care vindeau droguri de tip cristal în județul Sibiu au fost arestați preventiv vineri. Drogurile erau vândute inclusiv copiilor.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sibiu, au documentat activitatea infracțională a 4 bărbați, cu vârste între 18 și 34 de ani, din județul Sibiu, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată și efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada ianuarie – iulie 2024, trei dintre aceștia ar fi procurat, deținut și comercializat către consumatori din județul Sibiu diferite cantități de drog de mare risc, sub formă de cristal (4-CMC).

Cu privire la un alt bărbat, cercetările efectuate au arătat că, în același interval de timp, ar fi vândut unor consumatori din județul Sibiu, inclusiv minori, diferite cantități de substanțe psihoactive. De asemenea, la data de 17 iulie 2024, acesta a fost depistat deținând, în scopul vânzării, 5,30 grame de substanță psihoactivă 2-MMC.

În urma celor 4 percheziții domiciliare, efectuate joi în municipiul Sibiu și în satul Ludoș, au fost descoperite și ridicate 24 de grame de drog de mare risc (4-CMC), porționate în 46 de pungi de tip ziplock , o cantitate de canabis porționată și ambalată într-un plic transparent, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea a 4 persoane.

A fost sesizat vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri cristal arestare