x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbați reținuți după ce ar fi vândut droguri tinerilor din Vrancea și Galați

Bărbați reținuți după ce ar fi vândut droguri tinerilor din Vrancea și Galați

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2023   •   22:00
Bărbați reținuți după ce ar fi vândut droguri tinerilor din Vrancea și Galați
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Doi bărbați au fost reținuți miercuri de polițiștii și procurorii DIICOT Vrancea, fiind cercetați pentru trafic de droguri. Aceștia sunt bănuiți că au vândut droguri de mare risc tinerilor din Vrancea și Galați.

Polițiștii și procurorii DIICOT Vrancea au făcut miercuri patru percheziții domiciliare și au dus la audieri 11 persoane, în localitatea Tecuci, județul Galați, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc.

Din cercetări a rezultat că, în anul 2023, la diferite intervale de timp, doi bărbați, de 33, respectiv 39 de ani, din județul Galați, ar fi procurat, deținut și vândut, fără drept, diverse cantități de droguri de mare risc unor tineri din județele Vrancea și Galați.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate 50 de grame de Crystal, mai multe obiecte ce prezintă urme de substanțe susceptibile a fi droguri, folosite la porționarea și prizarea drogurilor, un grinder cu urme de substanțe vegetale, un cântar electronic de precizie, 5.800 de euro, 4.200 de lei, 50 de lire sterline și 3 telefoane mobile.

11 persoane au fost duse la audieri.

În urma probatoriului administrat, procurorul DIICOT a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați. Aceștia urmează să fie prezentați Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri politie