x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fiul interlopului Sile Cămătaru, arestat în Italia. Dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat în lipsă

Fiul interlopului Sile Cămătaru, arestat în Italia. Dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat în lipsă

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2023   •   12:25
Fiul interlopului Sile Cămătaru, arestat în Italia. Dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat în lipsă
Sursa foto: Facebook/Daniel Balint

Fiul interlopului Sile Cămătaru a fost prins, marți, în Italia. Acesta era dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat în lipsă la 3 ani și 7 luni de închisoare, în România.

Daniel Vasile Cămătaru a fugit din țară înainte de decizia instanței, în dosarul pentru ordinului de protecție.

"La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare", a anunțat Poliția, potrivit DcNews.ro.

Judecătoria Sectorului 6 București a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe 6 iunie 2022. El a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de  detenție pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei au realizat schimbul de date cu autoritățile italiene, prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională- Biroul SIRENE.

Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia

×