x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Frații Tate rămân în arest la domiciliu. Decizia Tribunalului București este definitivă

Frații Tate rămân în arest la domiciliu. Decizia Tribunalului București este definitivă

de Redacția Jurnalul    |    18 Iul 2023   •   14:47
Frații Tate rămân în arest la domiciliu. Decizia Tribunalului București este definitivă
Sursa foto: antena3CNN

Frații Andrew și Tristan Tate, dar și cele două complice ale lor, Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Radu rămân în arest la domiciliu. Decizia Tribunalului București este definitivă

Cei doi frați au venit, luni, la Tribunalul București, unde ceruseră să fie judecați sub control judiciar. După ce a încheiat dezbaterea solicitărilor DIICOT și a fraților Tate, instanța a anunțat că va pronunța decizia marți, la ora 12.00.

”Respinge ca neîntemeiate contestațiile formulate de contestatorii-inculpați Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela și Radu Alexandra-Luana împotriva încheierii din 23.06.2023, pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. 18906/3/2023/a1.1. În baza art. 275 alin.2 C.proc.pen., obligă contestatorii la plata sumei de 300 de lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 6.07.2023. Cu opinie separată în sensul admiterii contestațiilor formulate de contestatorii-inculpați Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela și Radu Alexandra-Luana, împotriva încheierii din 23.06.2023, pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. 18906/3/2023/a1.1 și înlocuirii arestului la domiciliu cu controlul judiciar și stabilirea obligațiilor prevăzute de art. 215 C. pr. pen.”, se arată în decizia Curții de Apel București.

Reamintim că fraţii Tate şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

 

×
Subiecte în articol: fratii tate arest la domiciliu